Referenties

vooruit

Scheepswerf Vooruit

Scheepswerf Vooruit

heeft op de werf zelf specialisten van Machinefabriek de Witte gehuisvest. Zij kunnen u de beste service verlenen voor alle motor, schroef en schroefas gerelateerde zaken.

klaasmulder

Klaas Mulder Jachtbouw B.V.

Klaas Mulder Jachtbouw B.V.

Gerrit Bolkade 9 1507 BR ZAANDAM Tel: 075 617 45 35

brouwer

Brouwer Scheepswerf

Wed. K. BROUWER Scheepswerf

is een allround scheepswerf die kan terugblikken op een jarenlange ervaring op het gebied van scheepsonderhoud, -reparatie en -restauratie. Van oudsher zijn wij een familiebedrijf en dat geeft zijn positieve kracht aan het bedrijf.
avl
AVL Yacht en Electro Service

AVL

ontwikkelt, installeert en repareert technische jachtinstallaties. Doordat wij geregeld scholing blijven volgen zijn we altijd gecertificeerd en dus op de hoogte van de nieuwste techniek en de producten.
pk
PK Waterbouw

PK Waterbouw

is zeer ervaren in het realiseren van projecten op het gebied van waterbouw. Wij werken met uiterst modern materieel en hebben jarenlange ervaring in de uitvoering van projecten.

sagitta
Sagitta vof Wij zijn Teun en Deborah van der Plas en samen met onze kinderen Imma, Ruben, Livia en Simon vormen wij V.O.F. Sagitta. Ik ben altijd werkzaam geweest bij Rederij de Jong. Van de vijftien jaar die ik daar werkzaam ben geweest, heb ik twaalf jaar op ms Sagitta gevaren. Toen de kans zich voordeed om ms Sagitta van de rederij over te nemen, hebben wij geen moment geaarzeld. We zijn in het bezit van VCA, Kiwa en diverse papieren zoals Vaarbewijs AB, Marcon A, Radardiploma en ADN basis. Onze schepen hebben ook allemaal ADN.
kok
Hans Kok Botenmakelaar Hans Kok is de eerste speciaal beëdigde woonbotentaxateur van Nederland. Jon Kok mag zich na een driejarige opleiding E.M.C.I. gecertificeerd makelaar/taxateur in woonschepen noemen.


lb
LBM, lasbedrijf en waterwerken LBM, lasbedrijf en waterwerken.
canal
Canal boottochten
Een leuke activiteit die niet mag ontbreken tijdens een dagje uit in Amsterdam. Vaar door de Amsterdamse grachten en maak kennis met alle bezienswaardigheden van het Unesco Werelderfgoed. Ontdek op een van de boottochten van Canal waarom Amsterdam het mooist is vanaf het water.
oranje
Oranje Marine
Op zoek naar een nieuwe buitenboordmotor? Dan is dit uw kans om gebruik te maken van deze Mercury buitenboordmotor actie! Van 40 t/m 115 PK is er een prachtige aanbiedingsprijs. Ook voor de kleinere motoren heeft Oranjemarine aantrekkelijke deals. Dus grijp uw kans!
tui
TUI TUI, kiest u voor een bestemmingsspecialist met meer dan 70 jaar ervaring. Dit betekent voor u kwaliteit en zekerheid.
bijdam
Bijdam Watersport Wormerveer

Bijdam Watersport Wormer

kan tegen voordelige tarieven uw boot hijsen en stallen zowel binnen als buiten. Voor zowel winterstalling als korte stalling in de zomer- en wintermaanden kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met hijsen en stallen van boten van de meest uiteenlopende formaten. Ook winterstalling met staande mast is mogelijk.

orange
Orange Nautical Services

Orange Nautical Services

in Zaandam biedt jachtservice en ruim 16.000 m2 jachtstalling. Beschikking over 8.300 m2 verwarmde binnenstalling met de hoogste doorrijhoogte van Nederland tot 12 meter hoog! Tevens 6.000 m2 buitenstalling op afgesloten terrein. Daarnaast drijfsteigers met ligplaatsen tot 4 meter diepgang.
poes
De Poezenboot, Dierenasiel

De Poezenboot

het enige dierenasiel dat letterlijk in het water ligt… Dé kattenopvang van Nederland en het enige echte dierenopvangcentrum op een woonboot… Het opvangadres voor katten in de Amsterdamse grachtengordel dat inmiddels is uitgegroeid tot een bezienswaardigheid en faam geniet over de gehele wereld.


taco
Taco Mundo

Taco Mundo

heeft veel vestigingen door heel Nederland.